Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Sanne Vos nieuwe hellingbaas op werf Koningspoort

30-08-2010

ROTTERDAM 16/10 - Sanne Vos is sinds eind augustus werkzaam als hellingbaas en havenmeester bij de werf van het Havenmuseum aan de Oude Haven, te Rotterdam. De eerste vrouw in de geschiedenis van de Koningspoort.

Sanne heeft de laatste jaren gevaren als stuurman en schipper op traditionele zeilschepen in verschillende vaargebieden waaronder de Oostzee, Noordzee, Middelandse zee en de Canarische eilanden.
Voordat zij haar zeecarrière begon, studeerde ze Historische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Later was ze onder andere werkzaam als programmacoördinator en stationmanager bij Stads Radio Rotterdam.
Scheepswerf de Koningspoort ligt op een unieke locatie in het hart van Rotterdam. Historische schepen worden er onderhouden, gerepareerd en op authentieke wijze gerestaureerd.
Voor zowel particuliere als zakelijke initiatieven en/of meer informatie kunt u terecht bij: Scheepswerf De Koningspoort, Sanne Vos, Koningsdam 1, 3011TN Rotterdam, havenmeester@havenmuseum.nl, tel: 010- 4334430

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.