Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Beursinloopmarkt Kantoor Binnenvaart op 4 november

11-10-2005

ROTTERDAM persbericht Kantoor Binnenvaart - Kantoor Binnenvaart organiseert vrijdag 4 november tijdens de beurs
Europort Maritime een infomarkt in zaal 'Rome' op de 3e etage van congrescentrum Ahoy' Rotterdam. Leden van de Kantoororganisaties, contractanten en natuurlijk ook introducés zijn vanaf half 11 van harte welkom voor een praatje of om vragen te stellen. Kent u Kantoor Binnenvaart nog niet, dan is dit dé gelegenheid om u te laten informeren en eens persoonlijk kennis te maken met de Kantoormedewerkers.

De beleidsmedewerkers informeren u graag over bemanningszaken, nautisch-technische kwesties, hygiënecode en ... noem maar op. Tevens zal een aantal 'huis'-specialisten aanwezig zijn die u alles kunnen vertellen over Arbowetgeving, maritieme opleidingen, telematica, VAART!Vrachtindicator, nautische software, verzekeringen, fiscale en/of juridische zaken, samenwerkingsverbanden, etc. Steunpunt Binnenvaart is ook aanwezig en daar kunt u terecht met vragen op
sociaal-maatschappelijk gebied.
Na afloop is er gelegenheid om na te praten in de foyer, waar u tevens een lunchbuffet wordt aangeboden. Na de lunch heeft u dan nog volop gelegenheid de beurs Europort Maritime te bezoeken.

Aanmelden kan telefonisch (010-2060600) of per e-mail: info@kantoorbinnenvaart.org. In verband met het toezenden van de toegangskaart(en) en evt. lunchreservering wordt u verzocht z.s.m., maar uiterlijk vóór 28 oktober te reageren. Als u na aanmelding toch verhinderd bent, laat dat dan svp tijdig weten.

Ledenvergaderingen ONS/RKSB
Na de KB-info-markt houden ONS en RKSB vanaf 13.00 uur hun (besloten) huishoudelijke ledenvergaderingen in de zalen 'Rome' en 'Berlijn'. Van 14.30 -16.00 uur wordt de gezamenlijke (openbare) jaarvergadering gehouden met als thema: 'Verbetering van de marktpositie van de binnenvaartondernemer en met name de rol welke de samenwerkingsverbanden daarbij kunnen spelen.' Vertegenwoordigers van samenwerkingsverbanden zijn uitgenodigd om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Leden en donateurs van ONS-RKSB hebben inmiddels al de aankondiging, aanmeldingskaart + toegangskaart beurs ontvangen. De vergaderstukken (uitnodiging, agenda, verslag 2004) volgen binnenkort.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.