Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Maritieme Startpagina-dochters: 4500 links

16-12-2005

Startpagina was het eerste en nog steeds het beste, want eindeloos gekopieerde concept van linkoverzichten. Zo mooi hou je links op een eigen site niet bij. Startpagina laat het allemaal kloppen, reden voor VAART! om al jaren geleden links-om te gaan. Zo werd scheepvaart.pagina.nl één van de eerste 'zakelijke' VAART!Startpagina-dochterpagina's, inmiddels al net zo vaak bezocht als de openingspagina van VAART!. Ook eindeloos gekopieerd, dus de moeite waard.
In de loop der jaren steeds groter gegroeid, tot zo'n 1600 maritieme links. Ondanks de afgeleide haven.pagina.nl, cruise.pagina.nl, scheepsbouw.pagina.nl en sleependuwboot.pagina.nl. Startpagina verplichtte tot verdere opsplitsing en bood kleindochterpagina's als alternatief.
De laatste tijd zagen scheepvaart-cultuur.pagina.nl, scheepvaart-bedrijven.pagina.nl, scheepvaart-diensten.pagina.nl en (opnieuw) de scheepvaart-boeken.pagina.nl het online levenslicht. Nu ook aangevuld met een bijzondere over het ronkend hart van varende ondernemingen, de scheepvaart-motoren.pagina.nl
Dit zogenaamde VAART!Portal van maritieme Startpagina-dochters is uitgegroeid tot zo'n 4500 links. Ja, 't is wat...

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.