Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Bargelink geeft meer zicht op lopend werk

10-01-2006

10/1 - Vrachtenmarktplaats Bargelink.com geeft met ingang van het nieuwe jaar ook niet-deelnemers meer zicht op beschikbare schepen en aangeboden werk. Om te reageren en concreet tot zaken te komen is een abonnement nodig.

De online marktplaats hield het aanbod tot voorkort achter de schermen, al was directeur Axel Götze-Rohen tijdens beurzen en presentaties steeds bereid de werking van het vrachtensysteem in real life zonder beperking te demonstreren. En met succes: er staan op 10 januari 2006 volgens een melding op de site 1208 bedrijven en 1659 gebruikers geregistreerd voor modules als [Vracht-Scout] en [Barge-Scout].
De nieuwe openheid houdt in dat per module van de laatste 14 dagen beschikbare ladingpartijen ([Barge-Scout], inclusief ladingsoort, partijgrootte, regio van lading lossing) en schepen ([Vracht-Scout], inclusief scheepstonnage, regio en datum van beschikbaarheid) op het scherm worden getoond. Door de rechtstreekse koppeling aan het marktsysteem wordt een vergeven reis ook direct als zodanig aangemerkt, net als een schip dat van een reis is voorzien. Namen van schepen en bevrachters komen niet in beeld.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.