Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Apotheek bezorgt op Beatrixsluis

02-02-2006

NIEUWEGEIN 2/2 - Apotheek Fokkesteeg in Nieuwegein heeft de openingstijden verruimd om passanten van de Beatrixsluis beter van dienst te zijn. 'Wij werden deze week enkele keren gebeld of wij 's avonds open waren in verband met receptgeneesmiddelen', mailt Marian Wasmann-van Wisse van Apotheek Fokkesteeg, die daarop meteen actie heeft ondernomen.

De apotheek aan de Zoutkamperschans 2 is voortaan op maandag en donderdag open van 8:00-20:00 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:00-18:00 uur en op zaterdag van 10:00-14:00 uur. 'Omdat de vaart altijd doorgaat en voor u ook deze verruiming van de openingstijden te krap bemeten is, kunnen wij u bestelling bezorgen op de door u gewenste datum en tijd op de Beatrixsluis in Nieuwegein', laat de apotheek weten in een bericht aan VAART!.
Varenden kunnen hun genees-, verband- en zelfzorgmiddelen bestellen per telefoon, per fax of per e-mail. Recepten kan men door de arts laten faxen of achterlaten op de Beatrixsluis, of bij herhalingsrecepten even laten weten wanneer men bij de sluis is..
'Wij hebben ons niet eerder gerealiseerd dat het toch vaak erg lastig is voor de schipper, zijn medewerkers en familieleden om alle noodzakelijkheden op het schip te krijgen en dan toch nog op tijd elders lading te moeten afleveren', mailt de meedenkende apotheker ietwat beschaamd. 'Wellicht dat deze manier één en ander vereenvoudigt voor de schippers.'
Apotheek Fokkesteeg is gevestigd aan de Zoutkamperschans 2, 3432 TZ Nieuwegein, tel. 030-60 63 399, fax 030-60 19 572, e-mail: apotheek.fokkesteeg@inter.nl.net

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.