Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Maritieme toeleveranciers november 2006 opnieuw naar Vietnam

24-03-2006

Handelsmissie en beurs bieden contact met lokale decision makers

ROTTERDAM 24/3 Persbericht HME - Mede dankzij een aantal Nederlandse nieuwbouworders groeit de belangstelling voor Vietnam momenteel zeer. Daarom organiseert Holland Marine Equipment (HME) in het kader van het 'Holland-Vietnamjaar' van 1 t/m 4 november 2006 een handelsmissie naar de Haiphong-regio in Noord-Vietnam. Aansluitend hierop verzorgt HME van 7 t/m 9 november 2006 het Nederlands Paviljoen op Maritime Vietnam in Ho Chi Minh City. Beide evenementen worden uitgevoerd in opdracht van de EVD.

Handelsmissie Haiphong-regio
Tijdens de handelsmissie (1 t/m 4 november 2006) worden de belangrijkste scheepswerven bezocht in de regio van de havenstad Haiphong. Deze regio is interessant, omdat de belangrijkste werven zich daar bevinden en er momenteel de meeste Westerse orders worden geplaatst. De handelsmissie geeft niet alleen een goed inzicht in de huidige stand van techniek, maar biedt ook uitstekende netwerkmogelijkheden voor exporteurs onderling.

Maritime Vietnam
De beurs Maritime Vietnam (7 t/m 9 november 2006) wordt voor de eerste keer gehouden en de beursorganisatie heeft politieke steun verkregen van de voor de scheepsbouw machtige staatscorporaties VINASHIN en VINALINES. Onder deze corporaties vallen de meest belangrijke scheepswerven, ontwerpbureaus en rederijen in Vietnam.

HME organiseert tijdens Maritime Vietnam het Nederlands Paviljoen, waarin de Nederlandse deelnemers door een gedegen Nederlandse uitstraling en productpresentaties en -innovaties optimaal vertegenwoordigd zullen zijn. Daarnaast heeft Nederland het voorrecht om zich Feature Country te mogen noemen tijdens de eerste editie van deze beurs. Dit brengt belangrijke voordelen met zich mee, waardoor Nederland haar kennis en kunde op maritiem gebied optimaal kan presenteren.

'Holland-Vietnamjaar'
Het 'Holland-Vietnamjaar' is officieel geopend tijdens de beurs Vietship (februari 2006) en heeft als doel de Nederlandse maritieme industrie optimaal te positioneren in deze veelbelovende markt. Deelnemers aan het Vietnamjaar worden direct in contact te gebracht met decision makers bij Vietnamese reders en toeleveranciers. In het kader van het project zal in de zomer van 2006 een inkomende missie plaatsvinden, die met name in het teken van technologische samenwerking zal staan.

Voor meer informatie en deelname aan de handelsmissie en/of Maritime Vietnam kunt u contact opnemen met Martin Bloem, directeur HME (T: (010) 44 44 333 of E: mb@hme.nl) of 'Events' op www.hme.nl bezoeken. Meer informatie over het 'Holland-Vietnamjaar' is te vinden op www.hme-vietnam.com.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.