Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Peter Versluis (VeKa) zondag in Business Class

27-04-2006

WERKENDAM 27/4 - Peter Versluis, directeur van de VeKa Shipbuilding in Werkendam, is zondagmorgen te gast in het tv-programma Business Class van Harry Mens. De uitzending van 30 april 2006 begint om 11:00 op RTL 7 en wordt 's avonds laat herhaald. Dit jaar mag Versluis zich 'Ondernemer van het Jaar' noemen, een prijs voor allround ondernemersschap.

Hij is sinds 1994 werkzaam in de projectonwikkeling in de scheepsbouw en heeft de regie van de complete realisatie van A tot Z in eigen hand. Het bedrijf is de laatste jaren explosief gegroeid als gevolg van diverse overnames.

In een e-mail aan relaties en vrienden schrijft Peter Versluis: 'De reden van deze mail is dat we a.s. zondag 30 april 2006 aan het programma "Business Class" zullen deelnemen en ons geweldige bedrijf VeKa Group zullen laten zien. Tevens zal ik in mijn interview ingaan op wat de binnenvaart en de Nederlandse scheepsbouw inhoudt, wat er allemaal gebeurt, wat voor soort investeringen er gedaan worden en hoe sterk onze branche nou uiteindelijk is. Al met al een heel leuk onderdeel, speciaal voor diegene die geinteresseerd is in scheepsbouw.'

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.