Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

ADT dieseltechniek Nederlands distributeur Volkswagen Marine

05-05-2006

DORDRECHT 5/5 persbericht VW Marine - Dankzij geweldige verkoopsuccessen en een continue uitbreidende range aan motoren (nu al van 40 tot 225pk) is Volkswagen Marine in slechts enkele jaren van volslagen “nieuwkomer” gegroeid tot een van de bekende en gerenommeerde motormerken op de markt van kleinere scheepsmotoren.

De wereldwijde verkoop- en service organisatie is dit jaar wéér een stap verder gekomen door de opzet van een dealernetwerk van meer dan 100 dealers in de Verenigde Staten. Volkswagen Marine heeft momenteel reeds dealernetwerken in 17 Europese landen.

ADT dieseltechniek exclusief distributeur
Om de distributie en serviceverlening in de Benelux te optimaliseren heeft Volkswagen Marine te Salzgitter (D) besloten de organisatie van haar dealerorganisatie in Nederland te herzien. Daarom is ervoor gekozen ADT dieseltechniek uit Dordrecht te benoemen tot exclusief distributeur van Volkswagen Marine scheepsdieselmotoren. ADT dieseltechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring met professionele scheepsmotoren, generatorsets en scheepstechniek. ADT dieseltechniek behoorde, vanaf de introductie van Volkswagen Marine op de Nederlandse markt in 2002, tot de eerste hoofddealers in Nederland en heeft altijd een prominente rol gespeeld bij de promotie van het merk Volkswagen Marine in Nederland.
ADT is zeer verheugd met het verkregen importeurschap en zal zich de komende tijd intensief gaan bezighouden met de verdere uitbouw van de Volkswagen Marine organisatie.

De belangstelling bij potentiële nieuwe dealers is groot, en naar verwachting worden nog dit jaar een aantal nieuwe dealers bekend gemaakt. De bestaande hoofddealers blijven hun huidige functie vervullen. Ook zij hebben zich de afgelopen jaren enorm ingezet om het merk Volkswagen Marine in Nederland op de kaart te zetten.
Met belangrijke nieuwe ontwikkelingen in het vooruitzicht, zoals de komst van de spectaculaire V6 TDI motor die een nieuwe maat zet voor scheepsdieselmotoren tot 250 pk, is er weinig tijd om stil te staan bij behaalde successen. Het huidige leveringsprogramma van VW Marine omvat scheepsmotoren voor motorjachten, zeiljachten en (semi)professionele vaartuigen in vermogens van 29 tot 165 kW (40 tot 225 pk). VW Marine levert laagtoerige, middeltoerige én hoogtoerige motoren voor zowel waterverplaatsende als planerende vaartuigen.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.