Agenda RSS

De RSS feed kan niet gelezen worden.

Meer bijeenkomsten »

Peiling

De nieuwe VAART!website...

Nu online

0 Vaartleden 49 Gasten

Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

NPRC verandert van rechtsvorm en wordt Coöperatie

18-05-2006

ZWIJNDRECHT 18/5 Persbericht NPRC - De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het weer op de rails krijgen van de NPRC en met succes! De resultaten van het afgelopen boekjaar zijn weer bevredigend en de perspectieven zijn goed. Binnen de Stichting NPRC is met name het afgelopen jaar nagedacht over de toekomst van de onderneming en de beste rechtsvorm.

Voor het bestuur was, gehoord hebbende de aangesloten schippers, daarin leidend dat:
  1. de betrokkenheid van de schippers vergroot moest worden en;
  2. er een mogelijkheid voor de schippers moest komen om mee te delen in de revenuen en;
  3. het verdwijnen van de bestaande aansprakelijkheid voor de onderneming, immers de schipper loopt al voldoende risico met zijn eigen bedrijf.
Als uitvloeisel van de studie naar de meest geschikte rechtsvorm voor de NPRC in de toekomst is per 01 april 2006 de "Stichting Nederlandse Particuliere Rijnvaart Centrale" omgezet in de "Coöperatie NPRC U.A.".

De NPRC hoopt hiermee een nog betere en meer solide basis te bereiken voor haar huidige leden en streeft ernaar om op deze wijze ook niet-leden de mogelijkheid te bieden om ook lid te worden te worden van de Coöperatie NPRC U.A. en daarmee ook te delen in de (financiële)voordelen, die de Coöperatie biedt.
Indien men informatie wil hebben over een eventueel lidmaatschap, kan men zich wenden tot de heer W.F. van der Meulen, te bereiken onder telefoonnummer 078-78 90 910 of per e-mail: wytse.van.der.meulen@nprc.nl

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.