Agenda RSS

De RSS feed kan niet gelezen worden.

Meer bijeenkomsten »

Peiling

De nieuwe VAART!website...

Nu online

0 Vaartleden 61 Gasten

Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

METS breidt het 2008 SuperYacht Pavilion uit

06-03-2008

AMSTERDAM 6/3 persbericht METS - Om de aandacht voor het superjachtsegment van METS 2008 verder uit te breiden, bouwt organisator Amsterdam RAI een tijdelijke hal naast het reeds bestaande SuperYacht Pavilion (SYP). De uitbreiding blijft gehandhaafd van september tot en met december 2008 en zal door METS en andere beurzen worden gebruikt. Hiermee krijgt het SYP een vloeroppervlak van 1900 m2 netto.

'Vorig jaar waren alle stands in het SuperYacht Pavilion volgeboekt – waarmee de waarde van METS als dé plaats voor het promoten van producten en diensten voor dit exclusieve segment nog eens wordt benadrukt', aldus METS productmanager Irene Dros. 'We hebben meer ruimte nodig. Niet alleen om de wachtlijsten voor exposanten in te korten, maar vooral ook om te voldoen aan alle verzoeken van bezoekers om een nog breder aanbod aan producten te kunnen bekijken. Met name op het gebied van inrichting en design.'

De uitbreiding beslaat een oppervlak van 900 m2 netto en zal worden gebouwd naast de Diamond Lounge en de Europa Foyer waarin het SYP in 2007 was ondergebracht. Hoewel het een tijdelijke hal is, wordt dezelfde mate van comfort en inrichting geboden als in het permanente RAI-complex, compleet met cyber corner en een lounge gedeelte. De grotere locatie verstevigt de positie van het SuperYacht Pavilion als een ‘beurs binnen de beurs’.

Ondanks het feit dat METS nu al de grootste scheepvaartbeurs ter wereld is, is Amsterdam RAI zich ervan bewust dat er behoefte bestaat aan een grotere beursvloer. 'METS is uitverkocht en toch zijn er nog vele exposanten die graag willen deelnemen', geeft Irene Dros toe. 'Helaas zijn er op dit moment geen mogelijkheden om het evenement verder uit te breiden, maar voor METS 2009 bekijken we de opties om een grotere beursvloer te creëren', bevestigt ze.

Over METS
METS, ’s werelds grootste en meest bezochte vakbeurs voor scheepsuitrustingen en -toebehoren voor de pleziervaart, wordt georganiseerd door RAI Amsterdam, in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA). Sinds 2006 maakt het SuperYacht Pavilion deel uit van METS: een ‘beurs binnen de beurs’ specifiek gefocust op het superjachtsegment.

De vakbeurs richt zich op jachtbouwers, jachtontwerpers, reparateurs, distributeurs, dealers, groothandelaren, projectmanagers, superjachteigenaren en captains, jachthaveneigenaren & -exploitanten en fabrikanten uit de pleziervaart en de kleine beroepsvaart van over de hele wereld.

METS 2008 vindt plaats van 18 tot en met 20 november in het Amsterdam RAI Convention Centre. Meer informatie over METS vindt u op www.metstrade.com.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.