Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Open dag Imtech, Radio Holland en Koninklijke Dirkzwager voor technische en ICT vacatures

05-04-2007

Zaterdag 28 april 2007, 11.00-15.00 uur; Locatie: Imtech Marine & Offshore,  Sluisjesdijk 155, Rotterdam

ROTTERDAM 5/4 persbericht Imtech - Imtech, een van 's werelds grootste en snelst groeiende technologische dienstverleners, is op zoek naar nieuwe technische en ICT collega's op MBO, HBO en TU niveau. Tijdens de OPEN DAG op zaterdag 28 april a.s., van 11.00 tot 15.00 uur, kunnen Technische en ICT studenten en geïnteresseerden in de Rotterdamse Waalhaven kennis maken met Imtech Marine & Offshore, Imtech ICT, Radio Holland en Koninklijke Dirkzwager. Deze bedrijven zijn allen onderdeel van Imtech N.V.

Tijdens deze OPEN DAG kunnen bezoekers die geïnteresseerd zijn in Technische en ICT vacatures een kijkje nemen op het hoofdkantoor van Imtech Marine & Offshore aan de Nieuwe Maas te Rotterdam, met onder andere de volgende activiteiten:
  • Een rondleiding 'achter de schermen'
  • Specialisten geven demonstraties van onder meer innovatieve geïntegreerde scheepsbruggen van Imtech Marine & Offshore en Radio Holland;
  • Zelf varen met de brugsimulator van Imtech Marine & Offshore;
  • Er worden films getoond over diverse interessante maritieme projecten zoals het marineschip LPD2, maar ook over de wereldwijde organisatie van Radio Holland;
  • Er worden presentaties gegeven door Imtech ICT en Koninklijke Dirkzwager.
Naast deze en alle overige activiteiten krijgen bezoekers een duidelijk overzicht van de openstaande vacatures en kunnen zij vrijblijvend een sollicitatieformulier invullen. De bezoekers maken, bij invulling van een sollicitatieformulier, bovendien kans op een laptop.

Imtech Marine & Offshore en Radio Holland zijn als technische dienstverleners en 'total system integrators', wereldwijd actief in de scheepvaartindustrie. Imtech ICT is een full-service dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Koninklijke Dirkzwager is bekend als maritieme & logistieke informatie- en dienstverlener. Deze Imtech bedrijven kunnen technische en ICT starters op de arbeidsmarkt een interessante en internationale carrière bieden met volop doorgroeimogelijkheden. Er zijn diverse Technische en ICT vacatures beschikbaar, van MBO tot HBO en TU niveau. De OPEN DAG is ook interessant voor jonge academici en dertigers met wat meer ervaring.

Een speciale Imtech Landrover brengt de bezoekers vanaf bushalte Dokhaven (begin Sluisjesdijk, buslijn 73) naar Imtech!

Meer weten? Kijk op www.imtech.nl/jobs of www.imtech.nl/marine

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.