Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Rubber Design grote leverancier aan de binnenvaartmarkt

08-05-2007

HEERJANSDAM 8/5 persbericht Rubber Design - Rubber Design uit Heerjansdam is een internationaal opererend bedrijf en marktleider op het gebied van trilling- en geluidstechniek in de maritieme en industriële sector. Rubber Design levert tal van flexibele opstellingen voor voortstuwings- en hulpmotoren, ophangsystemen voor uitlaatgassenleidingen en verende opstellingen voor dekhuizen, accommodaties en controlecabines aan boord van binnenvaartschepen waarmee geluid en trillingsniveaus worden gereduceerd.

Rubber Design heeft verder een uitgebreid assortiment aan flexibele verbindingsstukken, zoals rubber-, siliconen- weefsel- en roestvrijstalen compensatoren, om het juist en veilig functioneren van de flexibele opstellingen te waarborgen.

Niet rechtstreeks
Bij eigenaren van binnenvaartschepen is Rubber Design vrij onbekend. Toch zijn de producten van Rubber Design op een tal van (nieuwbouw)schepen aanwezig. Meestal worden de producten van Rubber Design rechtstreeks geleverd aan de motorleverancier of aan de werf waar het schip wordt (af-)gebouwd of verbouwd, waardoor Rubber Design niet rechtstreeks contact heeft met de schipper.

Natuurlijk is wel mogelijk om ook samen met de schipper te bekijken welke mogelijkheden er zijn om aan de wensen en behoeften van de schipper te voorzien. Dit kan het beste reeds in het ontwerpstadium plaatsvinden, als er nog eenvoudig (goedkoop) wijzigingen ter verbetering van de verende opstelling aan te brengen zijn. Rubber Design kan adviseren over de meest geschikte oplossing voor allerhande trillings- en geluidsproblemen, waarbij uiteraard gekeken wordt naar zowel praktisch als commercieel aantrekkelijke oplossingen.

Wij nodigen u graag uit op onze stand (standnummer) tijdens de beurs Construction & Shipping Industry in Gorinchem of bezoek onze website: www.rubberdesign.nl. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via telefoon +31 (0)78-677 8778 of e-mail info@rubberdesign.nl.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.