Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Dirkzwager lanceert Ship2Report

24-05-2007

ROTTERDAM 24/5 persbericht Koninklijke Dirkzwager - Op 23 mei heeft Koninklijke Dirkzwager het nieuwe informatieproduct Ship2Report in gebruik genomen. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Scheepvaart en Transport College (STC) in Rotterdam.

De informatiedienstverlening van Dirkzwager aan de port community en aan de bredere scheepvaartwereld wordt opnieuw uitgebreid en nog efficiënter gemaakt. Sinds jaar en dag zijn o.a. de leveranciers van onderdelen en dagelijkse scheepsbenodigdheden klant bij Dirkzwager voor berichten over verwachte aankomst- en vertrekmomenten.

Ship2Report gaat hierin een paar stappen verder door, naast onder meer de actuele AIS locatie en de gewenste karakteristieken van alle schepen in de Dirkzwager database (> 125.000 schepen), ook een functionaliteit te bieden waarin de 'My Vessel' favorietenlijst van schepen kan worden opgenomen.
Dit alles in één overzichtelijke webapplicatie.

Ship2Report maakt het voor Dirkzwager klanten mogelijk om, niet gebonden aan de werkplek, de volledige planning voor levering, installatie- en servicebezoeken  te coördineren. De applicatie kan volledig met in-huis systemen worden geïntegreerd.

Voortvarend, efficiënt en ontwikkeld in samenspraak met onze klanten; Ship2Report.

Koninklijke Dirkzwager is een onmisbare schakel in de 24/7 informatie-uitwisseling in en om de NW Europese zeehavens. Daarnaast levert Dirkzwager ICT dienstverlening ten behoeve van vrijwel alle sectoren van de logistieke wereld.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.