Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Vingervlug met nieuwe Harken Reflex performance handschoenen

19-06-2007

HandschoenenWETERINGBRUG 19/6 persbericht On Deck - Dankzij de nieuwe Harken Reflex Performance handschoenen kunnen wedstrijdzeilers aan boord vingervlug de lijnen bedienen. De vormgeving en gebruikte materialen passen bij veeleisende gebruikers, voor wie duurzaamheid en flexibiliteit tellen. Door de toepassing van het synthetische leer ‘Black Magic’ aan de palmzijde van de handschoen, ontstaat er bovendien een stevige grip.

De Nederlandse distributeur On Deck biedt het product in twee varianten en in zes maten aan. De consument heeft de keuze tussen lange (38,95 euro winkelprijs) en driekwart vingers (36,95 euro winkelprijs).

Het gebruikersgemak begint bij het aantrekken, waarbij een makkelijk lipje aan de binnenzijde van de pols een handje helpt. De bovenzijde van de handschoen is voorzien van een gaasachtige stof voor de ventilerende werking. De vingertoppen zijn versterkt en aan de palmzijde naadloos, wat de bewegelijkheid bevordert. Het starthorloge zit ook niet meer in de weg, want daarvoor is de speciale uitsnit bij de pols bedoeld. “Dit zijn nou echt comfortabele zeilhandschoenen, die bovendien sterk en zeer functioneel zijn. Ze zijn niet voor niets geliefd bij toppers”, aldus Jochem Urban van On Deck.
 
Over On Deck
In 2005 gingen Imhoff en LA 84 gezamenlijk verder onder de naam On Deck. Deze Nederlandse watersportgroothandel in Weteringbrug levert nu sterk touwwerk, doordacht jachtbeslag van Harken en technische zeilkleding van Imhoff. Daarnaast distribueert On Deck grote en innovatieve topmerken als: Le Chameau laarzen, Baltic zwemvesten en harnassen en McLube droge smeermiddelen. De medewerkers zijn allemaal gepassioneerde zeilers en houden met hun praktijkervaring het assortiment actueel. Trends en noviteiten in de zeilsport zijn zo niet te missen.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.