Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

126 Binnenvaarders zoeken nieuw vaargebied

30-07-2007

Ik heb ze vanavond nog maar eens geteld. Het zijn er echt 126. Wat een rust zal dat geven op de Westeuropese binnenwateren. Zeker 50 schepen tegen de kant en de opvarenden de komende weken met z'n allen op één schip varend door Rusland en Oekraïne...

Klasse van Vereniging De Binnenvaart om zoveel reizigers voor Rusland te interesseren! Diepe bewondering voor Tom Joosten en z'n collega's van Eurocult Lito Reizen om ze langs allerlei wegen op de plek van bestemming te krijgen. In de zomervakantietijd huur je niet 1-2-3 een vliegtuig af.

En dus vertrekken er van Schiphol vliegtuigen van LOT Polish Airline via Warschau, Austrian Airlines via Wenen, Alitalia via Milaan, Lufthansa via München, en vanaf Brussel Austrian Airlines ook via Wenen. Allemaal komen ze dinsdag rond een uur of drie aan in St. Petersburg. Op 10 augustus gaat een deel van de reizigers weer terug met dezelfde maatschappijen. Een grote reist per trein naar Odessa.

Op 12 augustus gaan er weer vliegtuigen met binnenvaarders van Amsterdam naar Odessa. En op 25 augustus komen de Oekraïnereizigers van Kiev terug naar Amsterdam.

Daarna tellen we weer...

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.