Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Spiegel mee op de Spiegeldag Vaarweggebruikers 2007

10-08-2007

RWS gaat in gesprek met vaarweggebruikers
DEN HAAG 10/8 persbericht Rijkswaterstaat - Rijkswaterstaat vindt het waardevol de wensen en behoeften van de vaarweggebruiker te horen. Vorig jaar ontmoetten beroepsschippers, recreatievaarders en Rijkswaterstaat elkaar tijdens de Spiegeldag 2006. We spraken over thema's op de vaarwegen en maakten afspraken over verschillende onderwerpen. Nu, een jaar later, horen we graag uw mening. Hebben we voortgang geboekt? Liggen we goed op koers of moeten bakens verzet worden?

Rijkswaterstaat nodigt recreatie- en beroepsschippers uit om hierover mee te praten tijdens de Spiegeldag Vaarweggebruikers 2007 op zaterdag 17 november. Tijdens de dag staat u, als gebruiker van de vaarweg, centraal. Bezoek een workshop, neem deel aan een debat of luister naar een lezing over een actueel onderwerp. Ook zal er een informatiemarkt zijn.

Doe mee, houd elkaar en ons de spiegel voor en meld u aan als geïnteresseerde via www.rijkswaterstaat.nl/spiegeldag of via 0800-8002. Doet u dit vóór 14 september. Het aantal deelnemers is beperkt. Voor wie er vorig jaar niet bij was: de afspraken vindt u op de website.
U ontvangt na medio september een uitnodiging en programma waarmee u zich definitief kunt aanmelden. We kijken uit naar uw komst!

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.