Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

15e Internationale LEKKO-dag in Terneuzen

09-09-2007

TERNEUZEN 9/9 persbericht LEKKO - LEKKO, de vereniging van belangstellenden voor de sleepvaart, organiseert op 29 september 2007 voor de 15e maal haar Internationale LEKKO – dag. Deze maritieme bijeenkomst vindt plaats in Paviljoen WESTKANT in Terneuzen van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Deze 15e uitgave van dit maritieme evenement zal een verrassend element bevatten.

Uitgangspunt die dag is de maritieme ruilbeurs waar de sleepvaarthobbyisten en fotoverzamelaars hun collecties kunnen aanvullen. LEKKO presenteert zich door middel van de maritieme shop, waar de clubbladen, sleepvaartfoto’s, maritieme boeken en artikelen te verkrijgen zijn.

Deze dag wordt zoals in alle voorgaande jaren in nauwe samenwerking georganiseerd met de Scheepsmodelbouwvereniging ZUID-ZUIDWEST uit Terneuzen. Ook de Scheepsmodelbouwvereniging VLISSINGEN zal weer zijn medewerking verlenen.

Zij zullen zich presenteren met een uitgebreid assortiment scheepsmodellen waaronder een aantal schitterende modelslepers. De URS uit Antwerpen hebben toegezegd modellen van de allernieuwste slepers UNION CORAL en UNION AMBER tentoon te stellen. De maritieme vereniging WORLD SHIP SOCIETY – Zeelandbranch zal ook weer zijn medewerking verlenen. De populaire internetsite TUGSPOTTERS zal zich  weer presenteren in een info-stand.

Traditiegetrouw verlenen beide sleepvaartbedrijven uit Terneuzen, URS-Nederland BV en MULTRASHIP BV hun medewerking. Zij zorgen tevens voor het hoogtepunt die dag door om 13.00 uur ter hoogte van de Oude Veerhaven  tijdens de vlootshow een spectaculaire demonstratie van hun kunnen te laten zien. Dit wel onder voorbehoud.

LEKKO en zijn sleepvaartliefhebbers zijn daarom deze bedrijven uiterst erkentelijk.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.