Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Introductie Alphabridge T groot succes

28-11-2007

ROTTERDAM persbericht Alphatron Marine 28/11 - De introductie van de multifunctionele volledig geïntegreerde ALPHABRIDGE T bleek een groot succes tijdens Europort Maritime 2007 in Rotterdam.

Foto Alphatron 

De belangstelling voor de ALPHABRIDGE T in combinatie met een imposante Transas simulator trok zoveel belangstelling, dat het gangpad regelmatig verstopt raakte.
Met name het gezamenlijk door Transas en Alphatron ontwikkelde breedbeeld conningscherm met ALPHAPILOT visualisatie, kreeg veel belangstelling.
 
Door de unieke combinatie van de beste producten van drie partijen is een nieuw brugconcept ontstaan, gebaseerd op gezamenlijk 125 jaar maritieme elektronica ervaring. Deze samenwerking heeft als voordeel dat uitsluitend bewezen  producten worden toegepast in het ALPHABRIDGE T systeem. JRC radar technology, Transas software, Alphatron Marine sensoren en systeem integratie, zijn samengebracht in een state of art brugconsole. Kortom, drie partijen één oplossing!
De ALPHABRIDGE T zal worden ondersteund door de gezamenlijke wereldwijde service organisatie van de genoemde partners.
 
Met de introductie van de ALPHABRIDGE T, voldoet Alphatron Marine aan de vraag uit de markt naar netwerk oplossingen, doch gecombineerd met maximale zekerheid.
Dezelfde ALPHABRIDGE T blijft echter ook leverbaar in een non-netwerk uitvoering gebaseerd op individuele apparaten die door middel van zogenaamde KVM techniek met elkaar kunnen worden geschakeld. De toepassing en specificatie bepaald de keuze.
 
Training
Ter ondersteuning van rederijen, scheepswerven en distributeurs zal Alphatron Marine begin 2008 een inhouse trainingscentrum gaan openen.
Op een high end simulator kunnen officieren zich de aangeschafte of nog aan te schaffen scheepsbrug eigen maken, terwijl ook trainingen zullen worden gegeven voor het papierloos varen met een dubbele ALPHACHART T Ecdis installatie.
 
De trainingfaciliteiten zullen tevens worden gebruikt voor het opleiden van eigen mensen binnen Alphatron Marine alsmede de aangestelde distributeurs.
 
Indien u meer informatie wenst over de introductie ALPHABRIDGE T dan kunt u contact opnemen met Alphatron Marine. Tel: +31(0)10 453 4000 - Fax: +31 (0)10 452 9214 - Email: deepsea@alphatronmarine.com - Internet: www.alphatronmarine.com

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.