Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Bart Roozekrans vertrekt bij Port infolink

12-10-2007

ROTTERDAM 12/10 persbericht Port Infolink - Directeur Bart Roozekrans vertrekt per 1 januari 2008 bij Port infolink, de organisatie die het Port Community Systeem van de haven van Rotterdam ontwikkelt.

Bart Roozekrans is vanaf de oprichting in 2002 directeur geweest van Port infolink. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zich in vijf jaar tijd van niets ontwikkeld tot een volwassen organisatie die de informatie-uitwisseling in de haven aanzienlijk verbetert. Bedrijfsleven en overheden kunnen inmiddels profiteren van een Port Community Systeem met zeventien verschillende services, die allen bijdragen aan effectievere en efficiëntere bedrijfsprocessen. Dankzij Port infolink is de achterstand van Rotterdam ten opzichte van andere havens op het gebied van informatie- en communicatiediensten snel ingehaald.

Het Port Community Systeem staat nu als een huis en de focus van Port infolink verandert geleidelijk. Het bedrijf komt in een volwassen fase. Bart Roozekrans zal zijn contract bij Port infolink per 1 januari 2008 daarom niet verlengen. Hij wil de kans aangrijpen nieuwe projecten op te pakken waarin ontwikkeling en/of verandering een grote rol spelen.
 
Vanuit de markt is veel waardering voor de resultaten die Port infolink heeft geboekt onder leiding van Bart Roozekrans. Het Havenbedrijf Rotterdam, de aandeelhouder, wil Port infolink met dezelfde inzet continueren. Port infolink is inmiddels een strategisch bedrijf voor de bedrijfsvoering van de haven. Naar een opvolger van Bart Roozekrans wordt gezocht.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.