Agenda RSS

De RSS feed kan niet gelezen worden.

Meer bijeenkomsten »

Peiling

De nieuwe VAART!website...

Nu online

0 Vaartleden 58 Gasten

Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Uitreikingen maritieme innovatieprijzen gebundeld

26-10-2007

ROTTERDAM 25/10 - Tijdens het Maritime Awards Gala op donderdag 1 november 2007 in het Hulstkampgebouw te Rotterdam worden de winnaars van de KNVTS-Schip van het Jaar Prijs, de HME-Maritime Innovation Award, de VNSI-Timmersprijs en de HISWA Excellence Award bekendgemaakt. Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat mevrouw Huizinga overhandigt deze prestigieuze innovatieprijzen aan de winnaars.

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied (KNVTS), Vereniging Holland Marine Equipment (HME), Vereniging Nederlandse Scheepsbouw Industrie (VNSI) en HISWA Vereniging bundelen in samenwerking met Stichting Ondersteuningsfonds Nationaal Instituut voor Scheepvaart en Scheepsbouw (NISS) deze prijsuitreikingen. De organisatoren willen met het gala een jaarlijks platform creëren voor de gehele Nederlandse maritieme maakindustrie ter bevordering van de onderlinge relaties.

'Informele relaties spelen een grote rol in de maritieme sector en daarvoor biedt een dergelijke uitreiking natuurlijk een ultieme gelegenheid', geven de organisatoren aan. 'Wij willen het voor bedrijven aantrekkelijker en efficiënter maken om hun contacten te onderhouden, door dit soort netwerkbijeenkomsten te bundelen. Bovendien willen wij naar de overheid en de politiek een signaal afgeven dat de maritieme maakindustrie een sterke en innovatieve sector is.'

Het initiatief wordt ondersteund door Stichting Nederland Maritiem Land (NML) en Havenbedrijf Rotterdam.
Het Maritime Awards Gala wordt voor de tweede keer georganiseerd. HISWA Vereniging neemt voor de eerste keer deel.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.