Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Rubber Design en NRF samen op Europort Maritime

27-10-2007

HEERJANSDAM 27/10 persbericht Rubber Design - Op de komende editie van Europort Maritime in Ahoy Rotterdam hebben Rubber Design uit Heerjansdam en NRF - Nederlandse Radiateuren Fabriek -  uit Mill een gedeelde stand. Rubber Design en NRF zijn allebei internationaal actief waarbij beide bedrijven veelal dezelfde agenten en klantenkring hebben over de hele wereld.

Rubber Design is een internationaal opererend bedrijf en marktleider op het gebied van trilling- en geluidstechniek in de maritieme en industriële sector. Rubber Design levert tal van flexibele opstellingen voor voortstuwings- en hulpmotoren, ophangsystemen voor uitlaatgassenleidingen en verende opstellingen voor dekhuizen, accommodaties en controlecabines aan boord van schepen waarmee geluid en trillingsniveaus worden gereduceerd. Rubber Design heeft verder een uitgebreid assortiment aan flexibele verbindingsstukken, zoals rubber-, siliconen-, weefsel- en roestvrijstalen kompensatoren om het juist en veilig functioneren van de flexibele opstellingen te waarborgen.

NRF is opgericht in 1927 en gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van warmtewisselaars voor o.a. de maritieme industrie. Van het leveren van warmtewisselaars aan de binnenvaart in de vijftiger jaren, is NRF uitgegroeid tot internationaal marktleider van warmtewisselaars met leveringen aan de grootste werven en rederijen wereldwijd. Ontwerp, engineering en productie worden op hoogstaand niveau uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de maritieme industrie. Door voortdurende innovatie van haar producten en research in de markt, is NRF in staat te blijven voldoen aan de hoogste eisen.

Vorig jaar tijdens de SMM in Hamburg hadden Rubber Design en NRF ook een gezamenlijke stand. Dit is toen erg goed ontvangen door onze klanten. Ook dit jaar hebben we er voor gekozen om ons samen te presenteren op een grote internationale beurs. Beiden bedrijven hebben ieder hun eigen gedeelte op de stand waarbij er een selectie van de producten gepresenteerd wordt.

Meer informatie over de producten van Rubber Design en NRF vindt u ook op onze websites:  www.rubberdesign.nl - www.nrf.nl

Europort Maritime - standnummer 1101

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.