Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Stoffelijk overschot aangetroffen in Waal bij Tiel

04-11-2007

TIEL 4/11 - De Waterpolitie van het Korps landelijke politiediensten stelt in samenwerking met de Technische Recherche van de politie Gelderland Zuid een onderzoek in naar de vondst van een stoffelijk overschot in de Waal bij Tiel.

Het ontzielde lichaam is zondag 4 november 2007 omstreeks 13.13 uur aangetroffen ter hoogte van het Amsterdam-Rijnkanaal. Een schipper zag het lichaam drijven, zegt een KLPD-woordvoerder. Het onderzoek zal zich richten op de identiteit en de omstandigheden waaronder het lichaam te water is geraakt.

Het stoffelijke overschot is een man. Hij heeft ongeveer 1 week in het water gelegen. Bij het onderzoek door de schouwarts zijn geen uitwendige sporen aangetroffen die op een misdrijf duiden. Er zal nog een sectie op het lichaam worden verricht ter vaststelling van de identiteit en om eventuele andere sporen van een misdrijf vast te stellen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Mocht iemand aan de hand van de beschrijving de persoon herkennen dan kan contact worden gezocht met de meldkamer van de Waterpolitie Tiel op telefoonnummer 0343-535353.

De man heeft een leeftijd die ligt tussen de 30 en 50 jaar, lang bruin haar, lengte ongeveer 1.70 m , fors postuur. Hij was gekleed in een overhemd met dunne verticale rood/witte strepen, een kakikleurige lange broek, merk Clockhouse, zwarte sokken en hoge zwart/grijze wandelschoen, merk Century. In de broek zat een 5 cm brede canvas legerriem. Hij had om zijn linker middelvinger een zilverkleurige ring met een gouden baan in het midden. Hij had een zilverkleurig zakmes bij zich van acht cm lang met de inscriptie 'SKL".

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.