Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Binnenvaart op TV

19-02-2008

ROTTERDAM 19/2 persbericht BVB - In het RTL 7 televisieprogramma 'Transportwereld' zal op zondag 24 februari a.s. (aanvang 18.30 uur) binnenvaart aan bod komen met een interview van Kees de Vries, secretaris van het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB). Krachtige aspecten van de sector worden door hem benoemd en er wordt tevens een voorproefje met aansprekende beelden vertoond van grootschalige tankvaart in Rotterdam, met name het bunkeren.

Verenigde Tankrederij speelt in de hierop volgende uitzending - mede tot stand gekomen dankzij sponsoring  - op zondag 2 maart a.s.  de hoofdrol met opnames die zijn gemaakt aan boord van de 'Victoria' en de 'Vlaardingen'.

De afleveringen worden overigens herhaald op respectievelijk zaterdag 1 en 8 maart, aanvang 17.00 uur. Gemiste afleveringen kunnen nadien nog gedurende lange tijd nog bekeken worden op de Internetsite www.rtl.nl of klik op desbetreffende link op de BVB-site www.bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl.

In navolging op de eerste "binnenvaart" editie van zondag 25 november jl. (met aandacht voor het kleinere schip en goede carrièremogelijkheden in de binnenvaart) wil het BVB een hele reeks items realiseren in 'Transportwereld', een goed bekeken tv-programma dat van origine meer op wegvervoer was gericht. Het veelzijdige goederenvervoer over water bevat nog veel meer boeiende onderwerpen om de voordelen en mogelijkheden bij een relatief groot kijkerspubliek over het voetlicht te brengen.

Marktpartijen met interesse voor participatie worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met het BVB voor een oriënterend gesprek.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.