Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

iAntenna™ voor extra groot WiFi-bereik

28-05-2008

NIJMEGEN 27/5 persbericht WiFimate - Dé oplossing voor problemen met een draadloze internet verbinding in camper, caravan of boot is nu leverbaar. Vanaf vandaag voor iedereen een groter ontvangstbereik met de iAntenna™.

iAntennaWifimate™ leverancier van diverse elektronische kwaliteitsproducten voor gebruik in caravan, camper of jacht heeft hun pakket uitgebreid met de iAntenna™ voor geheel Europa. De iAntenna™ is een geavanceerde antenne met ingebouwde Wi-fi radio, die u vast kunt monteren op het dak van uw camper, caravan of boot. Door deze hoge plaatsing en sterkere radio heeft u zeker een 5 keer groter ontvangstbereik. Met dit grotere bereik kunt u meer netwerken ontvangen en heeft u een veel stabielere verbinding, waardoor u zorgeloos kunt internetten, e-mailen, videobellen met uw familie terwijl u in het buitenland op een camping staat of in een jachthaven ligt.

De iAntenna™ is gemaakt van duurzaam en waterdicht materiaal, zodat het zonder problemen gebruikt kan worden onder alle weersomstandigheden. Ook de componenten aan de binnenzijde zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor Wifimate™ u een goede garantie kan geven op het product.  Door de vaste bevestiging op het dak, kunt u ten alle tijden gemakkelijk verbinding maken en hoeft u niet eerst iets te installeren voordat u het internet op wilt, zoals vele concurrerende producten. De iAntenna™ is uitbreidbaar met de LinkGauge™ die er voor zorgt dat u de netwerken "ziet" terwijl u binnen in uw caravan, camper of boot zit. De iAntenna™ is afkomstig uit Amerika waar het al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruikt wordt door mensen met een camper of boot.

Via de overzichtige website www.wifimate.eu kunt u de iAntenna™ bestellen, maar ook andere handige elektronische kwaliteitsproducten voor onderweg. Op de website kunt u ook diverse software downloaden wat de communicatie met uw familie en vrienden nog gemakkelijker maakt, ook is er een goed overzicht te vinden van duizenden Wi-fi access points in Europa, die netjes gerangschikt zijn, zodat u een goed overzicht heeft van welke jachthavens en campings Wi-fi aanbieden in Europa.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.




Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.