Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

Orange Business Services opnieuw aan boord bij Stolt-Nielsen

24-06-2009

24/6 persbericht - Stolt-Nielsen, wereldwijde vervoerder van speciale vloeistoffen, heeft de bestaande overeenkomst met Orange Business Services voor het wereldwijd leveren van het WAN-netwerk met vier jaar verlengd. Bovendien heeft Stolt-Nielsen met het aangaan van het nieuwe contract ervoor gekozen het aantal netwerkleveranciers terug te brengen.

Orange Business Services levert Stolt-Nielsen een wereldwijd IP VPN datanetwerk, met SLA’s die aan hoge eisen voldoen qua snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Daan Muizer, Global Manager Infrastructure & Operations bij Stolt-Nielsen: “Ons wereldwijde netwerk werd door meerdere leveranciers gefaciliteerd. Wij wilden een reductie van leveranciers en hebben dus goed naar de prestatie van de leveranciers moeten kijken om tot een weloverwogen beslissing te komen. Het netwerk van Orange heeft een goede capaciteit en een wereldwijde dekkingsgraad. Bovendien staat er een team van mensen achter dat snel en accuraat anticipeert. De kennis van onze omgeving, de pragmatische aanpak, de innoverende oplossingen en het echt wereldwijde portfolio maken Orange een sterke en betrouwbare provider. Daarbij zijn vertrouwen en transparantie van groot belang en met name dit laatste aspect maakt Orange voor ons een goede partner. Daarom is wederom voor Orange Business Services gekozen.”

Meer innovatie
Igor Dolfin, Head of Sales van Orange Business Services in Nederland: “In het verleden besteedde Stolt-Nielsen veel tijd aan de technische integratie van de systemen van de verschillende netwerkleveranciers. Nu het aantal leveranciers teruggebracht is kan deze tijd worden besteed aan innovatie en verdere verbetering van de efficiëntie. Aanvullend adviseren wij Stolt-Nielsen in de mogelijkheden om verder te innoveren in de integratie van communicatie op de werkplek. Een gebied waar momenteel veel ontwikkelingen plaatsvinden en waar Orange nu en in de toekomst een sterke rol zal vervullen.”

Over Stolt-Nielsen
Stolt-Nielsen is één van 's werelds toonaangevende aanbieders van transportdiensten voor vloeibare bulkchemicaliën, eetbare oliën, zuren en andere speciale vloeistoffen. De onderneming biedt haar klanten geïntegreerde vervoersoplossingen aan via parcel tankers, tank containers, terminals, spoor en binnenvaarttankers van haar dochterondernemingen Stolt Tankers & Terminals and Stolt Tank Containers. Stolt Sea Farm, volledig eigendom van de Vennootschap, produceert en verkoopt hoogwaardige tarbot, tong, steur en kaviaar.

Stolt-Nielsen heeft meer dan 4.700 medewerkers in dienst, verspreid over 23 vestigingen over de hele wereld. Stolt-Nielsen is genoteerd aan de Oslo Stock Exchange (Oslo Børs: SNI). Voor meer informatie: http://www.stolt-nielsen.com.

Over Orange
Orange is het belangrijkste merk van France Telecom, één van de grootste telecommunicatieaanbieders ter wereld. Het merk Orange heeft 123 miljoen klanten en biedt internet-, televisie- en mobiele diensten in het merendeel van de landen waarin de groep actief is. Eind 2008 realiseerde France Telecom een geconsolideerde omzet van 53,5 miljard euro (12,7 miljard euro in het eerste kwartaal van 2009) en op 31 maart 2009 had de France Telecom Group een klantenbasis van bijna 184 miljoen klanten in 30 landen. Dit is inclusief 123 miljoen mobiele klanten wereldwijd en 13 miljoen breedband internetklanten (ADSL) in Europa. Orange is in Europa de nummer drie in mobiele telefonie en de nummer één op gebied van breedband internettoegang. Tevens is Orange onder de merknaam Orange Business Services één van de wereldwijd toonaangevende bedrijven voor het leveren van telecommunicatiediensten aan multinationale bedrijven.

De strategie van de groep, die word gekenmerkt door een sterke focus op innovatie, convergentie en effectief kostenbeheer, is erop gericht Orange te vestigen als geïntegreerde operator en benchmark voor nieuwe telecommunicatiediensten in Europa. Vandaag de dag blijft de groep gefocust op haar kernactiviteiten als netwerkoperator, terwijl wordt doorgewerkt aan haar positie in nieuwe groeiactiviteiten. Om aan de verwachtingen van de klant te kunnen voldoen, streeft de groep ernaar producten en diensten te bieden die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn, met behoud van een duurzaam en verantwoordelijk bedrijfsmodel dat kan worden aangepast aan de vereisten van een snel en veranderend ecosysteem.

France Telecom (NYSE:FTE) is genoteerd aan de Euronext te Parijs en de New York Stock Exchange.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.