Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikel

Eerste jaar Splashtours: De skyline gekleurd

11-02-2011

ROTTERDAM, persbericht. Een jaar geleden maakte Rotterdam kennis met Splashtours. Op 13 maart 2010 werd de attractie gelanceerd en de amfibiebus gedoopt. Inmiddels zijn de Rotterdammers vertrouwd geraakt met het beeld van een knalgele amfibiebus langs de skyline van de stad.

Eerste jaar Splashtours: De skyline gekleurd
De vele toeristen en dagjesmensen blijven hun ogen echter uitkijken wanneer ze de bus zien passeren of zien Splashen in de Maas.
Passagiers van Splashtours zijn razend enthousiast. De amfibietour is populair. Direct vanaf de start werd er volop geboekt en nog steeds vertrekt Splashtours elke rit weer met een volle bus. In het eerste jaar gingen er ruim 40.000 passagiers mee. Opstartproblemen waren er ook. Onvermijdelijk maar wel vervelend. De kop is er nu af. De skyline is gekleurd.Wie jarig is trakteert
Splashtours wil haar eerste verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan en deelt uit. De traktatie is een exclusieve VIP-tour. De bus staat geheel ter beschikking voor jou en je gezelschap van maximaal 40 personen. Jullie worden opgehaald en weer thuisgebracht. Vergeet de zwemkleding niet...Tijdens de tour worden jullie verwend met een hapje en drankje.
Wie heeft de beste reden voor het vieren van een feestje en wint deze hele bijzondere traktatie? Ben je binnenkort jarig? Vier je een jubileum? Wil jij weleens met je hele klas of bedrijf op stap? Of misschien gun je het wel iemand anders en heb je een hele goede reden om een groep vrijwilligers, vrienden of familie een feestje te gunnen. Stuur jouw motivatie voor 30 maart naar info@splashtours.nl o.v.v. reden voor een feestje.
Splashtours biedt een 'anders-dan-anders' stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! In 60 minuten zie je eerst tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de 'splash': de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.