Home»Actueel & Opinie»Artikel

« Vorige artikelVolgende artikel »

BVB: Nieuw elan binnenvaart start met Blue Magazine

04-04-2011

ROTTERDAM
Na de introductie van the Blue Road door het Bureau Voorlichting Binnenvaart eerder deze maand, is afgelopen week met het Blue Magazine de eerste uiting onder dit nieuwe merk geïntroduceerd.

BVB: Nieuw elan binnenvaart start met Blue Magazine
Het glossy magazine geeft een breed inzicht in de binnenvaart en is speciaal geschreven voor de verladers en logistiek dienstverleners. In totaal 1800 verladers kregen het magazine afgelopen week toegestuurd. Ook sponsoren van het BVB hebben een exemplaar ontvangen.

Logistiek geheim
Het Blue Magazine deelt op informatieve wijze wat door het BVB wordt aangeduid als 'Nederlands grootste logistieke geheim, de binnenvaart'. Dit geheim wordt onthuld door mensen die de stap naar vervoeren met de binnenvaart reeds hebben gemaakt. Zij vertellen over hun beweegredenen en ervaringen bij deze overstap.
Naast deze verhalen uit de praktijk zijn ook diverse feiten en cijfers, nieuws over onderwijs, innovaties, beveiliging, infrastructuur en milieu terug te vinden in het magazine. In het voorwoord van het magazine onderstreept de minister van Infrastructuur en Milieu de troeven van de binnenvaart. Kortom een compleet inzicht over de sector.

Project Maatwerk
Het Blue Magazine ondersteunt het werk van het project Maatwerk Voorlichting Binnenvaart. In dit project heeft de binnenvaart een aantal professionele logistieke adviseurs aangetrokken om verladers kosteloos advies op maat te kunnen leveren. In dit advies wordt samen met de verlader gekeken of er binnen de onderneming mogelijkheden zijn om een deel van de logistiek via de binnenvaart af te wikkelen.
Indien gewenst wordt dit traject ondersteund met een pilot om de praktijk te kunnen ervaren. Het magazine is niet alleen in print verkrijgbaar, het is vanaf 5 april ook te lezen op de website van het Bureau Voorlichting Binnenvaart.

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.