Agenda RSS

De RSS feed kan niet gelezen worden.

Meer bijeenkomsten »

Nu online

0 Vaartleden 36 Gasten

Home»Ondernemen»Diensten»INeS weet alles van binnenvaart

INeS weet alles van binnenvaart

22-07-2010

INeS (Inland Navigation eLearning Systems) presenteert binnenvaart in de logistieke keten. INeS laat zien dat de binnenvaart in beweging is. INeS weet van milieuvoordelen, van innovatie, van vaarwegen, goederenstromen en efficiency. INeS is de digitale weetal van de binnenvaart op Internet.
De digitale websites zijn ontwikkeld in het EWITA-project, onderdeel van het NAIADES-actieprogramma van de Europese Commissie.

INeS weet alles van binnenvaart
Met INeS is het Europese EWITA project, dat tot doel heeft innovatieve "e-learning" faciliteiten voor de intermodale markt te ontwikkelen, afgerond. INeS legt een solide basis voor toekomstige informatie- en leerbehoeften van binnenvaartbedrijven, - opleidingen en geïnteresseerde transportgebruikers.

INeS Danube en INeS RMS zijn twee moderne eLearning systemen waarmee de
binnenvaart zich in de stroomgebieden van de Donau en Rijn, Maas en Schelde presenteert.
De in het EWITA project ontwikkelde interactieve websites vormen een belangrijk middel in het verspreiden van kennis over de binnenvaart. De informatie moet nieuwe, goed opgeleide arbeidskrachten aantrekken waarmee toekomstige mogelijkheden kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast spelen de informatiebronnen een rol in het bewust maken van alle partijen in de logistieke keten over welke mogelijkheden transport over water te bieden heeft.
Met milieuvoordelen, uitbreiding van het vaarwegennet en ontwikkeling van nieuwe
vervoerssystemen over water zal de binnenvaart de komende jaren een centrale rol kunnen gaan spelen en de mogelijkheid hebben een verschuiving in logistieke ketens te realiseren.

Bezoek gratis de volgende websites:
voor Rijn, Maas, Schelde gebied - www.inesrms.info
voor Donaugebied - www.ines-danube.info

Schrijf een reactie

Je dient een Vaart account te hebben om te kunnen reageren. Klik hier om in te loggen of je aan te melden.
Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.